IDRO, η Οικονομική Εστία Καλοριφέρ Ξύλου - Παρουσίαση προϊόντος

IDRO, η Οικονομική Εστία Καλοριφέρ Ξύλου - Παρουσίαση προϊόντος

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Καλοριφέρ Ημερομηνία: 2016-02-15 Το διάβασαν: 2325 Σχόλια: 0

Παρουσίαση της σειράς IDRO.  IDRO η Οικονομική Εστία Καλοριφέρ Ξύλου.

    Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα εστιών έχει να σας παρουσιάσει η εταιρεία EdilKamin από τη σειρά της ''Τζάκια Καλοριφέρ Ξύλου''. Τα ονόματα αυτών των προϊόντων; IDRO, ACQUATONDO , H2OCEANO, AQUAMAXI. Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με την παρουσίαση λεπτομερειών για την εστία IDRO.


    Η IDRO είναι μία εστία καλοριφέρ ξύλου που συμφέρει και από άποψη οικονομική όσο και από χωροταξική. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά κατάλληλη για τοποθέτηση σε κάθε σπίτι. Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού επιλέγουμε και το κατάλληλο μέγεθος της εστίας IDRO που θα αγοράσουμε.


    Το μοντέλο IDRO είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικούς τύπους ανάλογα με το μέγεθος και κάποιες άλλες μικρές τεχνικές διαφορές (π.χ. είδος πόρτας). Μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας, όπως το IDRO 30 (ή IDRO 30/CS) για ένα χώρο έως 120 τ.μ., εάν έχετε διαμέρισμα έως 150 τ.μ. τότε θα χρειαστείτε το IDRO 50 (ή IDRO 50/CS). Σε περίπτωση που το σπίτι σας είναι μέχρι 200 τ.μ. τότε το IDRO 70 είναι μία καλή επιλογή, ενώ για μεγαλύτερο χώρο το IDRO 100 είναι το τζάκι σας.


Ακολουθεί μία συνοπτική παρουσίαση των τεσσάρων αυτών τύπων της IDRO: 

 


          


    H IDRO 30 αποτελεί την πιο οικονομική και έξυπνη επιλογή για μικρούς χώρους. Είναι η μόνη που διαθέτει τάμπερ ρύθμισης αέρα καύσης αντί για περσίδες ρύθμισης του αέρα κάυσης.


                                                                                                 H IDRO 30.

    
    Η σειρά IDRO προβλέπει και υποδοχή σούβλας στις εστίες. Με τη σούβλα αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να σουβλίσετε ακόμα κι ένα αρνάκι 6-7 κιλών! Μόνο η IDRO 30 ΔΕΝ διαθέτει υποδοχή σούβλας. Για να δείτε τη σούβλα με μοτέρ που σας προτείνουμε πατήστε εδώ.



    Με την εγκατάσταση της εστίας καλοριφέρ ξύλου σας προτείνουμε και την τοποθέτηση ενός ΚΙΤ, προκειμένου να γίνει σωστά η σύνδεση. Με τα ΚΙΤ γίνεται η εγκατάσταση της εστίας σε συνδυασμό με λέβητα αερίου. Ανάλογα με το ΚΙΤ που θα επιλέξετε μπορείτε να πετύχετε και την παραγωγή Ζεστού Νερού Καύσης (ΖΧΝ). Για να δείτε τα ΚΙΤ της EdilKamin πατήστε εδώ


Απαραίτητη κρίνεται και η αγορά ενός μικρού ηλεκτρονικού πίνακα. *Το ηλεκτρονικό αυτό πινακάκι συμπεριλαμβάνεται με την αγορά ενός ΚΙΤ. Δείτε εδώ τους ηλεκτρονικούς μας πίνακες.


  


    Με εγκατάσταση κάθε ενεργειακής εστίας προτείνεται και η αγορά ενός ανοιχτού δοχείου διαστολής (εκτός βέβαια από τα μοντέλα CS, δηλαδή τα μοντέλα κλειστού κυκλώματος). Δείτε εδώ ένα ανοιχτό δοχείο διαστολής. 


Για να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των προϊόντων πατήστε πάνω στο όνομα της εστίας που σας ενδιαφέρει: 


IDRO 70 



Για περισσότερες πληροφορίες η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. βρίσκεται πάντα δίπλα σας. 


email: delis_sa@hotmail.gr

τηλ.: 694 6211 061

σταθερό:2710 222071

paypal