Τζάκι στο Υπνοδωμάτιο! Προτάσεις για να βάλετε ''φωτιά'' στα βράδια σας!

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Οι Προτάσεις μας Ημερομηνία: 2016-03-03 Το διάβασαν: 4781 Σχόλια: 0

Τζάκι στο Υπνοδωμάτιο. Προτείνουμε Τζάκια, Κασέτες ή Σόμπες.

Σενάριο 1: Έχετε τζάκι στο σαλόνι το οποίο θερμαίνει όλο το σπίτι. Όμως, δυστυχώς, αν και υπάρχει ζέστη σε όλα τα υπνοδωμάτια εσείς προτιμάτε να κοιμάστε στον καναπέ του σαλονιού και να πιάνεστε προκειμένου να χαζεύετε την φωτιά μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

Σενάριο 2: Είστε νιόπαντροι και θέλετε να έχετε στο υπνοδωμάτιό σας ένα τζάκι που θα δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.

Σενάριο 3: Είστε χρόνια παντρεμένοι και θέλετε μια ανανέωση. Ζηλεύετε τα δωμάτια των ξενοδοχείων που έχουν τζάκι και παρέχουν μία αίσθηση πολυτέλειας και θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς μία νότα χλιδής μέσα στον προσωπικό σας χώρο.


Όλα αυτά τα σενάρια πλέον μπορούν να αγγίξουν την πραγματικότητα!
Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., συνεργάτης της EdilKamin,  μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! 


                                        



Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεστε.

Όταν το τζάκι τοποθετείται σε κάποιο δωμάτιο, συνήθως το δωμάτιο αυτό είναι το master bedroom το οποίο παραδοσιακά διαθέτει και δικό του μπάνιο.  Στο master bedroom οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο και το τζάκι θα μπορούσε να τους κάνει συντροφιά τις ώρες της χαλάρωσης.

  • Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο τζακιού π.χ. αν θα είναι μικρό, τετραγωνισμένο ή στενόμακρο.

  • Επίσης, προτείνουμε το τζάκι που θα εγκατασταθεί στο δωμάτιο να είναι τοποθετημένο σε ψηλή βάση προκειμένου να έχετε άψογη θέα της φωτιάς όταν είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. 

  • Τις περισσότερες φορές οι πελάτες μας προτιμούν ένα γωνιακό τζάκι, κάτι που δεν είναι βέβαια δεσμευτικό. Ένα τζάκι στενόμακρο, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μία εξίσου πολύ καλή επιλογή.
Επομένως, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουμε και το είδος της διακόσμησης που θέλουμε να πετύχουμε, επιλέγουμε το κατάλληλο τζάκι. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως πέρα από τα τζάκια έχουμε μία σειρά από άλλες εναλλακτικές. Οι κασέτες και οι τζακόσομπες είναι κάποιες προτάσεις που δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τα τζάκια. Ίσα ίσα μπορεί η κάθε μία επιλογή να υπερτερεί σε κάποια σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του καθένα.


Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις ιδανικές επιλογές, από κάθε κατηγορία- ενεργειακή εστία, κασέτα και τζακόσομπα-  που σίγουρα θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Όλες αυτές οι επιλογές αποτελούν εγκεκριμένεα και πιστοποιημένα προϊόντα θέρμανσης  της Edilkamin και πληρούν όλες τις προδιαγραφές.
Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως ασφαλείς  και για τοποθέτηση στον χώρο του δωματίου.



  • Αερόθερμη εστία ξύλου


                                        Side Plus 50x50


Οι ενεργειακές εστίες είναι μία στάνταρ επιλογή. Πολλοί τις προτιμούν γιατί τις έχουν ήδη δοκιμάσει αφού τις έχουν εγκαταστήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους και τις γνωρίζουν καλά.

Αν επιλέξετε να τοποθετήσετε κι εσείς μία ενεργειακή εστία σας προτείνουμε την αερόθερμη εστία ξύλου
SIDE PlUS 50x50. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή από άποψη μεγέθους και design. Το μικρό της μέγεθος (Π 58,2 x Β 58,2 x Υ 151 cm) είναι το μεγάλο της ατού! Μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε δωμάτια που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Είναι γωνιακή και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η γωνία της θα είναι αριστερή ή δεξιά. Είτε τοποθετηθεί δεξιά είτε αριστερά το αποτέλεσμα είναι ένα: Μπορείτε να απολαύσετε τη φωτιά από 2 μεριές αφού η κυλιόμενη πόρτα της διαθέτει ενιαίο γωνιακό τζάμι. 



Μία ακόμη πρόταση για αερόθερμη εστία ξύλου, αποτελεί η SCREEN 100 που συνδυάζει το design με την τεχνολογία.

Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγετε εστία ξύλου που δεν είναι γωνιακή. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως την τοποθετείτε στο μέσον του τοίχου. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φωτιά μόνο από την μπροστινή πλευρά, όμως το μεγάλο πλάτος της SCREEN 100 (=110cm) είναι ένα πλεονέκτημα.

Σας προσφέρει,δηλαδή, συγκλονιστική θέα της φωτιάς αφού ολόκληρη η πρόσοψη που είναι μεγαλύτερη από 1 μέτρο καλύπτεται με τζάμι χάρη στην ανοιγόμενη πόρτα.



  • Κασέτα


                   Ecostar


Για να δείτε τι είναι οι κασέτες, σε τι διαφέρουν από τις ενεργειακές εστίες και πότε τις επιλέγουμε πατήστε ΕΔΩ! 

Η ECOSTAR με τις αισθητά λιγότερες εκπομπές αερίων (οξειδίων του άνθρακα) και μικροσωματιδίων απ' ότι στο παραδοσιακό τζάκι είναι μία επίσης πολύ καλή επιλογή. Όπως όλες οι κασέτες, η ECOSTAR  με το μικρό της μέγεθος είναι ιδανική για μικρούς χώρους. Μπορούμε να προσθέσουμε μία βάση προκειμένου να είναι πιο ψηλή και η θέα της φωτιάς είναι άριστη ακόμη κι όταν είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Αξίζει να σημειωθεί πως η ECOSTAR αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή όλων. 




Άλλη μία πολύ καλή πρόταση αποτελεί η κασέτα LUCE PLUS 54 με πρόσοψη όλο κεραμικό τζάμι και εσωτερικό από μαντέμι, στιβαρή κατασκευή, ιδιαίτερη φροντίδα στην κατασκευή του από άποψη τεχνική και αισθητική. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης του αέρα καύσης χωρίς το άνοιγμα της πόρτας. 






Σόμπα Ξύλου

                            CORAL 2-black

Και όπως λένε οι φίλοι μας οι Άγγγλοι, last but not least (τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό) είναι το ενδεχόμενο αγοράς και εγκατάστασης μίας σόμπας ξύλου.
Η CORAL 2 είναι η καλύτερη επιλογή για εγκατάσταση σε υπνοδωμάτιο από την κατηγορία ''σόμπες''. Ουσιαστικά θα την χαρακτηρίζαμε τζακόσομπα αφού δεν υστερεί σε τίποτα από τα τζάκια. Η CORAL 2 είναι σόμπα ξύλου με τετράγωνη βάση μοντέρνου σχεδιασμού, με γωνιακό τζάμι και πόρτα συρόμενη κάθετα.
Μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνία ή στο κέντρο ενός χώρου.
Είναι διαθέσιμη με πρόσοψη από τζάμι με μεταξοτυπία μαύρη, πλευρές από μαύρο ατσάλι ή καφέ.



Όπως φαίνεται από αυτή την σύντομη περιγραφή η CORAL 2 αποτελεί ένα στολίδι που μπορεί να αλλάξει ριζικά την όψη του υπνοδωματίου με την κομψή και λιτή αισθητική της.  

Είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα: δείτε ΕΔΩ






CORAL 2-brown
 

Όπως είναι φανερό, η σωστή επιλογή τζακιού για το υπνοδωμάτιο είναι πολύ σημαντική! Πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι το υπνοδωμάτιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο περνάτε τις περισσότερες και τις πιο σημαντικές ώρες της ζωής σας! 


Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την εμπειρία χρόνων που διαθέτει είναι πάντα διαθέσιμη για να σας κατατοπίσει και να σας προτείνει μοναδικές λύσεις!
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! 

email: delis_sa@hotmail.gr

τηλ.: 694 6211 061

σταθερό:2710 222071

paypal