Luce: μία ξεχωριστή κασέτα!

Luce: μία ξεχωριστή κασέτα!

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Αερόθερμα Ημερομηνία: 2016-04-06 Το διάβασαν: 2753 Σχόλια: 0

Κασέτα ξύλου LUCE: διαθέσιμη σε 2 μεγέθη με εσωτερικά τοιχώματα από μαντέμι ή βερμικουλίτη.

H Εdilkamin σας παρέχει άπειρες προτάσεις ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας για θέρμανση. Η σειρά τζακιών, οι σόμπες, οι λέβητες και οι κασέτες που είναι διαθέσιμες σίγουρα θα καλύψουν τα γούστα και τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη!

Μία έξυπνη επιλογή αποτελεί η καινούργια κασέτα LUCE.
Η κασέτα ξύλου LUCE είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη (LUCE PLUS 54 και LUCE PLUS 62).

Επίσης, και στα δύο μεγέθη έχετε δύο επιλογές:
  • είτε θα αγοράσετε την κασέτα με εσωτερικά τοιχώματα από μαντέμι (LUCE PLUS 54 ή LUCE PLUS 62)
  • είτε θα αγοράσετε την κασέτα με εσωτερικά τοιχώματα από βερμικουλίτη (LUCE PLUS/S 54 ή LUCE PLUS/S 62

    Εύλογα θα αναρωτηθείτε τι είναι ο βερμικουλίτης. Ο βερμικουλίτης, λοιπόν, είναι ένα θερμομονωτικό υλικό πυράντοχο που επενδύει εσωτερικά τον θάλαμο καύσης ενεργειακών εστιών (ξυλόσομπες, σόμπες πέλλετ, εστίες, λέβητες, τζάκια).
    Καθώς ο βερμικουλίτης θερμαίνεται, συσσωρεύει το μεγαλύτερο μέρος της θερμικής ενέργειας και ένα μέρος της το αποδίδει στο χώρο σαν υπέρυθρη ακτινοβολία.
    Όταν σβήσει η φωτιά στην εστία, ο βερμικουλίτης συνεχίζει να αποδίδει τη θερμική ενέργεια σε ήπιο ρυθμό, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου!



             LUCE PLUS (με εσωτερικό από μαντέμι)                                                        LUCE PLUS/S (με εσωτερικό από βερμικουλίτη)


Η κασέτα LUCE είναι μία μοναδική επιλογή που ξεχωρίζει τόσο χάρη στα τεχνικά όσο και στα αισθητικά της χαρακτηριστικά. Η πρόσοψή της που καλύπτεται ολόκληρη με κεραμικό τζάμι δίνει τη δυνατότητα να έχετε μία υπέροχη θέα της φωτιάς. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης του αέρα καύσης χωρίς το άνοιγμα της πόρτας. Διατίθεται με κυκλοφορία του ζεστού αέρα με φυσικό ελκυσμό ή με το κιτ βεντιλατέρ, ανάλογα με τις ανάγκες θέρμανσης. Η πρόσοψή της που καλύπτεται ολόκληρη με κεραμικό τζάμι σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μία υπέροχη θέα της φωτιάς. 


Ακολουθεί πίνακας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 4 διαφορετικών τύπων της κασέτας LUCE:

 

* οι κασέτες LUCE PLUS διαθέτουν εσωτερικό από μαντέμι ενώ οι LUCE PLUS/S διαθέτουν εσωτερικό από βερμικουλίτη.


Πότε προτιμάμε το LUCE PLUS 54 και πότε το LUCE PLUS 62;

  • Μία μικρή εστία, όπως το LUCE PLUS 54, είναι χρήσιμη σε μικρούς χώρους όταν για παράδειγμα έχουμε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών ή αν για παράδειγμα θέλουμε να την τοποθετήσουμε στο υπνοδωμάτιο.
  • Αντιθέτως, προτιμάμε το Luce 62 σε μονοκατοικίες ή σε μεγάλα διαμερίσματα όπου μία μεγάλη κι επιβλητική εστία εντυπωσιάζει και καλύπτει πιο εύκολα τις ανάγκες σε θέρμανση αφού οι αποδόσεις της είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το LUCE PLUS 54.



Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας παρέχει πολύτιμες συμβουλές. 
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο σταθερό τηλέφωνο 2710 222071
ή στο κινητό 694 6211 061.
Στείλτε μας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση delis_sa@hotmail.gr
paypal