Ο χειμώνας που θα έρθει δε θα μας βρει απροετοίμαστους!

Ο χειμώνας που θα έρθει δε θα μας βρει απροετοίμαστους!

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Ημερομηνία: 2016-05-10 Το διάβασαν: 1365 Σχόλια: 0
Συντηρούμε την ενεργειακή μας εστία και αγοράζουμε ξύλα για καλύτερες αποδόσεις!

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., επίσημος συνεργάτης της EdilKamin, σας προτρέπει να ξεκινήσετε τις εργασίες που είναι απαραίτητες για να έχετε τον επόμενο χειμώνα ένα σπίτι που θα καλύπτει τις ανάγκες σας σε θερμότητα και προπάντων θα είναι οικονομικό.
 
Οι προτάσεις μας για αυτήν την εποχή:
  • Αν δεν έχετε καθόλου τζάκι να εγκαταστήσετε ένα ενεργειακό τζάκι EdilKamin .
    Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή σας μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να επιλέξετε το καταλληλότερο. Τα ενεργειακά τζάκια μας διαθέτουν πολύ έξυπνο design που συνδυάζει τη μοντέρνα τεχνολογία με την κομψότητα. Επίσης, στην EdilKamin μπορείτε να βρείτε τζάκια όλων των μεγεθών και όλων των τύπων (καλοριφέρ/αερόθερμο/ξύλου/pellet) και να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

    Βεβαίως το καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή ενεργειακού τζακιού. Και δε σταματάμε εκεί! Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. αναλαμβάνει και την εγκατάσταση αλλά και τη διακόσμηση του τζακιού σας. Μπορείτε μάλιστα να δείτε ολοκληρωμένες δουλειές μας στο
    κανάλι μας στο youtube!


  • Προμηθευτείτε νωρίς τα ξύλα της επόμενης χρονιάς.

    Είναι πολύ σημαντικό να προμηθευτείτε από το καλοκαίρι τα ξύλα του επόμενου χειμώνα. Τα οφέλη από την έγκαιρη αγορά των καυσόξυλων είναι πολλά. Πρώτα απ’ όλα θα προλάβετε μία πιθανή αύξηση τιμών  που θα συμβεί με τα πρώτα κρύα, όταν όλοι θα τρέξουν να προμηθευτούν καυσόξυλα. Επιπλέον, η αποθήκευση των καυσόξυλων θα γίνει καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια κάτι που θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα καυσόξυλα με τη ζέστη του καλοκαιριού θα προλάβουν να στεγνώσουν και μετά θα αποθηκευτούν σε χώρους με ελάχιστη υγρασία. Επομένως, όχι απλά θα ξεγνοιάσετε και δεν θα έχετε το άγχος της αγοράς των καυσόξυλων τον χειμώνα αλλά θα έχετε και καλύτερη απόδοση των ξύλων.


  • Ασχοληθείτε με τη συντήρηση και τον καθαρισμό του ήδη υπάρχοντος ενεργειακού σας τζακιού.
    Οι ενεργειακές εστίες είναι σχεδιασμένες ώστε να περιορίζουν στο ελάχιστο τα έξοδα του νοικοκυριού με την προϋπόθεση ότι δεν αμελούνται οι απλοί κανόνες συντήρησης και καθαρισμού τους. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να γίνει ένας έλεγχος της καμινάδας έτσι ώστε τον επόμενο χειμώνα να πετύχετε την καλύτερη λειτουργία και απόδοση του τζακιού σας και φυσικά να απομακρύνετε τον κίνδυνο μίας πυρκαγιάς.


  • Τέλος, αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πραγματικά ''έξυπνο'' και να έχετε τις μέγιστες αποδόσεις με τρόπο οικονομικό αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα.
    Η συνεργαζόμενη εταιρεία αναλαμβάνει την πώληση αλλά και την εγκατάσταση των καλύτερων ηλιακών συστημάτων της αγοράς και εσείς απολαμβάνετε Ζεστό Νερό Χρήσης εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια!


Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. βρίσκεται κοντά σας για την επίλυση όλων σας των αποριών. Με επαγγελματική υπευθυνότητα σας παρέχουμε λύσεις, τεχνικές συμβουλές και χρήσιμες προτάσεις. 
Τηλεφωνήστε μας τώρα στο κινητό 694 6211 061
ή στο σταθερό 2710 222071
Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: delis_sa@hotmail.gr

paypal