Των φρονίμων τα παιδιά πριν κρυώσουν βάζουν Edilkamin !

Των φρονίμων τα παιδιά πριν κρυώσουν βάζουν Edilkamin !

Γράφτηκε από: Delis s.a. Δημοσιεύθηκε: Ημερομηνία: 2016-08-30 Το διάβασαν: 1531 Σχόλια: 0
Αποκτήστε σήμερα κιόλας, πριν πιάσουν τα πρώτα κρύα, το δικό σας ενεργειακό τζάκι!
Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και δε θα αργήσει η στιγμή που τα πρώτα κρύα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μέχρι τότε έχετε ακόμα καιρό να ψάξετε, να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε ένα θερμαντικό σώμα που θα ζεστάνει εσάς και τον χώρο σας και θα σας κάνει συντροφιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 

Η διαδικασία της αναζήτησης, αν επιλέξετε να απευθυνθείτε στην ΔΕΛΗΣ Α.Ε., δε θα σας πάρει πολύ χρόνο αφού η εμπειρία χρόνων και οι τεχνικές μας γνώσεις θα σας κατευθύνουν προς την σωστή κατεύθυνση χωρίς να σας αφήσουν να πελαγοδρομίσετε.  Το καταρτισμένο μας προσωπικό έρχεται στον χώρο σας και αφού κάνει μία μελέτη για τις ανάγκες του σπιτιού σας μπορεί να σας προτείνει κάποιον τύπο θέρμανσης (π.χ. σόμπα, κασέτα ή τζάκι, ξύλο ή πελλετ) ή επιθυμητό μέγεθος του θερμαντικού σώματος ανάλογα με τους χώρους και το μέγεθος της κατοικίας.

Από τη στιγμή που θα γίνει η συζήτηση με τους τεχνικούς μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας ώστε να δείτε πολλά από τα διαθέσιμα προϊόντα μας όπως τζάκια και σόμπες αλλά και να ενημερωθείτε από τους επικαιροποιημένους καταλόγους μας.

Αφού επιλέξετε ποιο τζάκι ή σόμπα ή κασέτα θέλετε να αγοράσετε μπορείτε να ξεγνοιάσετε! Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση είναι καθαρά δική μας υπόθεση! Γρήγορα και υπεύθυνα αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του νέου σας θερμαντικού σώματος και σας εγγυώμαστε την άμεση παράδοση του έργου χωρίς κακοτεχνίες και εκκρεμότητες. Από τη στιγμή που θα σας παραδώσουμε το έργο θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας εστία /σόμπα/ κασέτα και να δείτε τη διαφορά στον χώρο σας τόσο από άποψη ζεστασιάς και οικονομίας όσο και από άποψη αισθητικής!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 
Καλέστε μας τώρα στο κινητό 694 6211 061
ή στο σταθερό 2710 222071
Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: delis_sa@hotmail.gr
Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. και το έμπειρο προσωπικό της θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν!
 

paypal