Pellinsert 54 - Παρουσίαση προϊόντος

Pellinsert 54 - Παρουσίαση προϊόντος

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Αερόθερμα Ημερομηνία: 2016-02-10 Το διάβασαν: 1645 Σχόλια: 0

Παρουσίαση της Αερόθερμης Κασέτας Pellet Pellinsert 54

Οι αερόθερμες κασέτες είναι ένα προϊόν που προσελκύει την αγορά.
Τι είναι, όμως, η κασέτα; Πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για άμεση μετατροπή ή αναβάθμιση ενός ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού.
Γιατί να βάλω κασέτα; Η αερόθερμη κασέτα αποτελεί την εξυπνότερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε αν ψάχνετε έναν οικονομικό τρόπο για να ζεστάνετε τον χώρο σας, πάντα με σεβασμό για το περιβάλλον.
Γιατί θεωρείται οικολογικός τρόπος θέρμανσης; Οι κασέτες, γενικά, σέβονται το περιβάλλον αφού οι εκπομπές αερίων (οξειδίων του άνθρακα) και μικροσωματιδίων είναι αισθητά λιγότερες απ' ότι στο παραδοσιακό.

Η αερόθερμη κασέτα Pellinsert 54

Γιατί να προτιμήσω την αερόθερμη κασέτα Pellinsert 54; 
Η κασέτα Pellinsert 54 είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να μετατρέψετε το παλιό-παραδοσιακό σας τζάκι.
Τα υλικά κατασκευής της (μαντεμένια υλικά, μαντεμένιος θάλαμος καύσης, κεραμικό τζάμι πόρτας) την καθιστούν ιδιαιτέρως ανθεκτική και ασφαλή. 



Η καύσιμη ύλη της κασέτας συγκαταλέγεται επίσης στα προσόντα της: το pellet είναι μια οικονομική λύση, που σίγουρα σας συμφέρει. Η φόρτωση του pellet γίνεται από την πρόσοψη της κασέτας.



Οι διαστάσεις της (πλάτος:73 cm, βάθος:54cm, ύψος:60cm) κουμπώνουν άψογα μέσα στην παραδοσιακή εστία.
Το στυλ της συγκεκριμένης κασέτας με τις απλές, ''δωρικού τύπου'' γραμμές της επιτρέπει να ''δέσει'' σε κάθε χώρο και με κάθε διακόσμηση!


    Όμως, και για εσάς που δεν έχετε στον χώρο σας μία προϋπάρχουσα εστία, η Pellinsert 54 παραμένει μία από τις ιδανικότερες επιλογές. Με την προσθήκη της κατάλληλης βάσης η Pellinsert 54 με το μικρό της μέγεθος μπορεί να αποτελέσει την καρδιά του σπιτιού σας που θα θερμάνει τον χώρο σας.

  Ακόμα και αν ο χώρος σας είναι αρκετά μικρός για να τοποθετηθεί ένα τζάκι, η αερόθερμη κασέτα σας λύνει το πρόβλημα!
   
    Για όλους αυτούς τους λόγους, δηλαδή για τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης χωρίς ζημιές και μερεμέτια, για την ευελιξία της κασέτας λόγω μικρών διαστάσεων και για τη δυνατότητά της να τοποθετηθεί ακόμα και σε μικρούς χώρους, εμείς ως εταιρεία την συστήνουμε ανεπιφύλακτα και στους επαγγελματίες. Πολλοί ξενοδόχοι, μάλιστα, μας έχουν εμπιστευτεί και μας έχουν αναθέσει την εγκατάσταση της Pellinsert 54 στα δωμάτια των επιχειρήσεών τους.

    


 Για αναλυτικότερη περιγραφή της Pellinsert 54 πατήστε εδώ.

   

    Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την εμπειρία χρόνων που διαθέτει έχει όλη την διάθεση να σας εξυπηρετήσει και να σας κατατοπίσει σε ότι αφορά την αγορά και εγκατάσταση των αερόθερμων κασετών pellet. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! 
e-mail: delis_sa@hotmail.gr / 694 6211 061


    

paypal