Τι είναι oι αερόθερμες κασέτες;

Τι είναι oι αερόθερμες κασέτες;

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Χρήσιμες Συμβουλές Ημερομηνία: 2016-02-12 Το διάβασαν: 12789 Σχόλια: 0

Περιγραφή των αερόθερμων κασετών. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κασέτες.

Οι αερόθερμες κασέτες είναι ένα προϊόν που προσελκύει την αγορά όλο και περισσότερο. Γνωρίστε τις αερόθερμες κασέτες! 


Τι είναι η κασέτα; Πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για άμεση μετατροπή ή αναβάθμιση ενός ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού.


Πώς μοιάζει μία κασέτα; Οι κασέτες, γενικά, είναι ορθογώνιες, έχουν απλές γραμμές και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες προκειμένου να μπορούν να εγκατασταθούν μέσα στις προϋπάρχουσες εστίες.


Γιατί να βάλω κασέτα; Η αερόθερμη κασέτα αποτελεί την εξυπνότερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε αν ψάχνετε έναν οικονομικό τρόπο για να ζεστάνετε τον χώρο σας, πάντα με σεβασμό για το περιβάλλον. Σκεφτείτε, μόνο, πως με τη μετατροπή του τζακιού σας με κασέτα σε ενεργειακό η απόδοση της εστίας σας μπορεί να αυξηθεί κατά 70-80%!


Θεωρείται εύκολη διαδικασία η εγκατάσταση της κασέτας; Όλες οι κασέτες έχουν σχετικά μικρές διαστάσεις προκειμένου να μπορούν να προσαρμόζονται στις ήδη υπάρχουσες εστίες. Η εγκατάσταση της κασέτας και η διαδικασία μετατροπής για έναν καλά καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό εγκατάστασης δεν είναι καθόλου χρονοβόρα, μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα σε μία ημέρα και δεν προκαλεί ζημιές ή μερεμέτια στον χώρο σας. Με αυτή τη μέθοδο μετατροπής της εστίας σας σε ενεργειακή δεν χρειάζεται να γκρεμίσετε ολόκληρη την παλαιά εστία. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι να ξηλωθούν ελάχιστα τούβλα από την πλάτη της εστίας, ώστε να γίνει πιο σωστά η εφαρμογή της κασέτας.

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. μπορεί να σας εγγυηθεί τα καλύτερα αποτελέσματα αφού όλα γίνονται μετά από μελέτη σε σχέση με τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Δείτε βίντεο της δουλειάς μας σε εγκατάσταση κασέτας σε παραδοσιακή εστία
και επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube.


Τι καύσιμη ύλη χρησιμοποιώ για την κασέτα; Υπάρχουν δύο τύποι αερόθερμης κασέτας:


(Πατήστε πάνω στους συνδέσμους για να δείτε τις κασέτες)


Γιατί θεωρείται οικολογικός τρόπος θέρμανσης; Οι κασέτες, γενικά, σέβονται το περιβάλλον αφού οι εκπομπές αερίων (οξειδίων του άνθρακα) και μικροσωματιδίων είναι αισθητά λιγότερες απ' ότι στο παραδοσιακό.



Εγώ που δεν έχω εστία μπορώ να τοποθετήσω στον χώρο μου κασέτα; Με την προσθήκη της κατάλληλης βάσης οι κασέτες μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο σας και να αποτελέσουν την καρδιά του σπιτιού σας που θα θερμάνει τον χώρο σας!


Το σπίτι μου είναι αρκετά μικρό, μπορεί να μπει κασέτα; Οι μικρές διαστάσεις των κασετών τις καθιστούν ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους!


Είμαι ξενοδόχος και θέλω να βάλω τζάκια στα δωμάτιά μου. Να επιλέξω κασέτες; Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις αερόθερμες κασέτες στους επαγγελματίες - ξενοδόχους που απευθύνονται σε εμάς. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχουμε συνεργαστεί με πολλούς ξενοδόχους που ήθελαν να δώσουν μία νότα ζεστασιάς και θαλπωρής στα δωμάτια των επιχειρήσεών τους.


Κοστίζει πολύ η εγκατάσταση κασέτας; Σε γενικές γραμμές οι τιμές είναι αρκετά προσιτές. Το συνολικό ύψος της εγκατάστασης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα από τον τύπο της κασέτας, το μέγεθός της κ.α. Πάντως, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε απόσβεση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

    Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την εμπειρία χρόνων που διαθέτει έχει όλη την διάθεση να σας εξυπηρετήσει και να σας κατατοπίσει σε ότι αφορά την αγορά και εγκατάσταση των αερόθερμων κασετών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

email: delis_sa@hotmail.gr

τηλ.: 694 6211 061

σταθερό:2710 222071

paypal