ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ: Η τεχνική κάνει την διαφορά!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ: Η τεχνική κάνει την διαφορά!

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Χρήσιμες Συμβουλές Ημερομηνία: 2016-10-17 Το διάβασαν: 5671 Σχόλια: 0

Τα τελευταία χρόνια τα ενεργειακά τζάκια έχουν εισβάλλει για τα καλά στην ζωή μας κάνοντας τις κρύες μέρες του χειμώνα πιο ζεστές με λιγότερο κόστος. Είναι όμως η τιμή του τζακιού το μοναδικό πράγμα που πρέπει να απασχολεί τον πελάτη;

Σίγουρα αυτό που ψάχνουμε για να αγοράσουμε ένα ενεργειακό τζάκι είναι να θερμαίνει όλο το σπίτι με τον πιο οικονομικό τρόπο, να είναι πιστοποιημένο προϊόν θέρμανσης που πληρεί όλες τις προδιαγραφές και φυσικά να γίνει ορθή εγκατάσταση από τους ειδικούς για την σωστή λειτουργία του τζακιού.

 
Μεγάλη σημασία έχει η εγκατάσταση της ενεργειακής εστίας, της εστίας καλοριφέρ ή της σόμπας που θα επιλέξετε για την σωστή τους λειτουργία και απόδοση.

 

Προσοχή στην παραπληροφόρηση!

Δεν είναι λίγα τα φαινόμενα εξαπάτησης πελατών από εμπόρους και ηλεκτρονικά καταστήματα που ως μόνο στόχο έχουν την οικονομική απολαβή αφήνοντας ακάλυπτους τους πελάτες, αφού δεν τους προσφέρουν τεχνική κάλυψη με αποτέλεσμα οι πελάτες να χρεώνονται περισσότερο για να βρουν ειδικό για την εγκατάσταση και την σωστή λειτουργία των ενεργειακών εστιών.


Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση εστιών έχει μόνο ένα όνομα: ΔΕΛΗΣ Α.Ε. !



Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΔΕΛΗΣ Α.Ε έρχεται στο χώρο σας και κάνοντας την απαραίτητη μελέτη, σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο θέρμανσης (π.χ. σόμπα, κασέτα ή τζάκι, ξύλο ή πέλλετ) καθώς και το επιθυμητό μέγεθος της Θερμαντικής πηγής ανάλογα με τους χώρους και το μέγεθος της κατοικίας.
 
Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση γίνεται γρήγορα, υπεύθυνα και με εγγυημένη άμεση παράδοση του έργου χωρίς κακοτεχνίες και εκκρεμότητες.


Η λύση σε ότι χρειάζεστε!

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., επίσημος συνεργάτης της EdilKamin, διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και τεχνικές στην τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών – σομπών. 
Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε πως τα προϊόντα συνοδεύονται από  τις απαραίτητες τεχνικές συμβουλές σε περίπτωση που αναλάβετε να κάνετε μόνοι σας την εγκατάσταση των ενεργειακών εστιών της  EdilKamin.

 

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την εμπειρία χρόνων και τις τεχνικές γνώσεις που διαθέτει θα σας δώσει την λύση σε ότι χρειάζεστε.

Είμαστε δίπλα στον πελάτη για να του προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή !

ΔΕΛΗΣ Α.Ε από την Τρίπολη για όλη την Ελλάδα!


paypal