ΤΕΚΝΟ, η οικονομική Αερόθερμη Εστία Ξύλου - Παρουσίαση προϊόντος

ΤΕΚΝΟ, η οικονομική Αερόθερμη Εστία Ξύλου - Παρουσίαση προϊόντος

Γράφτηκε από: EdilKamin blog Δημοσιεύθηκε: Αερόθερμα Ημερομηνία: 2016-10-18 Το διάβασαν: 4284 Σχόλια: 0

Παρουσίαση της σειράς TEKNO.  TEKNO η οικονομική Αερόθερμη Εστία Ξύλου της edilkamin.

Τρεις διαφορετικές σειρές αερόθερμων εστιών έχει να σας παρουσιάσει η εταιρεία EdilKamin από τη σειρά της ''Αερόθερμα Τζάκια Ξύλου''. Πρόκειται για τα προϊόντα: TEKNO (1-2-3), PLUS (Forte - Status - Titano) και Windo(2 & 3 όψεων). Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με την παρουσίαση λεπτομερειών για τη σειρά TEKNO.
Έχετε αποφασίσει να τοποθετήσετε τζάκι στο σπίτι σας και ψάχνετε για την πιο οικονομική και ποιοτική λύση; Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., ως επίσημος συνεργάτης της EdilKamin, σας προτείνει 3 οικονομικές αερόθερμες εστίες ξύλου της πολυμορφικής σειράς TEKNO.

Γιατί να επιλέξω TEKNO;

Αρχικά πρόκειται για μια ενεργειακή και πιστοποιημένη αερόθερμη εστία - τζάκι. Επιπλέον, όπως αναφέραμε και παραπάνω πρόκειται για μια έξυπνη επιλογή όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι καθώς αποτελεί την πιο φτηνή λύση σχετικά με άλλα μη πιστοποιημένα τζάκια. Σίγουρα πρόκειται για άριστη ποιότητα, καθώς και η πολύ καλή καύση του ξύλου την καθιστά οικονομική σε κατανάλωση και φιλική προς το περιβάλλον. Επιπλέον, οι αερόθερμες εστίες ξύλου TEKNO διαθέτουν ανοιγόμενη και συρόμενη πόρτα, μεγάλη εστία και μεγάλο αθόρυβο βεντιλατέρ 660m3 που συμβάλουν καθοριστικά στη μεταφορά του θερμού αέρα προς τους παρακείμενους χώρους. Τέλος το μικρό της μέγεθος την καθιστά κατάλληλη για τοποθέτηση σε κάθε σπίτι. Ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού επιλέγουμε και το κατάλληλο μέγεθος της εστίας ΤΕΚΝΟ που θα αγοράσουμε.



Τα πολυμορφικά μοντέλα TEKNO είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τη θέση που θέλετε να τοποθετήσετε το τζάκι σας. 


  • TEKNO 1 - η ίσια εστία: Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε σε ευθεία θέση είτε σε διαγώνια.
  • TEKNO 2 - η γωνιακή εστία: Μια έξυπνη επιλογή ακόμα και αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Η εστία του TEKNO 2 με το πολυμορφικό σχεδιασμό της συμβάλει στην εξοικονόμηση του χώρου και προσφέρει άπλετη θέα της φωτιάς χάριν στις δύο όψεις με το κεραμικό τζάμι. Είναι ιδανική για τοποθέτηση σε γωνία, αριστερή ή δεξιά.
  • TEKNO 3- η πρισματική εστία: Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε εξαιρετική θέα της φωτιάς η TEKNO 3 είναι η λύση, αφού έχει εστία με πρισματικό κεραμικό τζάμι και σας δίνει τη δυνατότητα να την τοποθετήσετε ως κεντρική ή σε γωνία.


 ΤΕΚΝΟ 1: 

Μονομπλόκ εστία υψηλών αποδόσεων με συρόμενη πόρτα, εξαιρετικά ορθολογική και απλή. Πρόκειται για πραγματικά αερόθερμη μηχανή θέρμανσης. Παράγει μεγάλες ποσότητες ζεστού αέρα που μπορεί να κατευθυνθεί και σε παρακείμενα δωμάτια με εύκαμπτους σωλήνες αλουμινίου.

Η κυκλοφορία του αέρα θέρμανσης μπορεί να γίνει:

- με φυσικό ελκυσμό, χωρίς βεντιλατέρ (N)
- με τη χρήση του ειδικού κιτ με βεντιλατέρ (V).

Τα τζάκια TEKNO 2 και TEKNO 3 έχουν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την εστία TEKNO 1. Η διαφορά τους βρίσκεται, εκτός από το βάρος τους, στη μορφή που έχει το τζάμι τους, έτσι ώστε οι εστίες αυτές να προσαρμόζονται σε κάθε σπίτι προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα.


Ακολουθεί μία συνοπτική παρουσίαση των τριών αυτών τύπων της TEKNO: 


Προϊόν

TEKNO 1

TEKNO 2

TEKNO 3

Εικόνα




Διαστάσεις (cm)

95Π x 63,5B x 155Y

95Π x  63,5Β  x  155Υ 

95Π x  62Β x 155Υ

Ωφέλιμη ισχύς (ξύλα) (kW)

(N) 6/15 (min/max) - (V) 6/15,4 (min/max)

(N) 6/15 (min/max) - (V) 6/15,4 (min/max)

(N) 6/15 (min/max) - (V) 6/15,4 (min/max)

Απόδοση (ξύλα) (%)

72

72

72

Κατανάλωση (ξύλα) (kg/h)

2/5 (min/max)

2/5 (min/max)

2/5 (min/max)

Διαστάσεις στομίου εστίας (Π x Β x Υ) (cm)

75x48x50

75x48x50

75x48x50

Διατομή αγωγού έξοδος καπνού (cm)

25

25

25

Διατομή αγωγού παροχής αέρα (cm)

20

20

20

Συνολικό βάρος (kg)

(N) 248 - (V) 251

(N) 248 - (V) 252

(N) 238 - (V) 243

Θερμαινόμενος όγκος (m³)

(N) 390 - (V) 400

(N) 390 - (V) 400

(N) 390 - (V) 400

       

Γιατί ενεργειακό τζάκι και όχι ανοικτό;

Επιλέγοντας ένα ενεργειακό τζάκι απαλλάσσεστε από έναν τεράστιο όγκο προβλημάτων όπως είναι η στάχτη, ο καπνός και οι σπίθες που πετάγονται στο πάτωμα ή στο χαλί. Σίγουρα σε ένα ανοικτού τύπου τζάκι η κατανάλωση των ξύλων είναι ανεξέλεγκτη, η θερμότητα φεύγει από τη καμινάδα καθώς και η απόδοσή τους κυμαίνεται γύρω στο 15% ενώ η απόδοση σε ένα ενεργειακό τζάκι αυξάνεται περίπου στο 70-75% (ανάλογα το μοντέλο). Συνοψίζοντας λοιπόν, τα θετικά των ενεργειακών τζακιών σε σχέση με τα ανοικτά είναι η οικονομία, η μεγάλη απόδοση θερμότητας, και η ασφάλεια. Ορισμένα ενεργειακά τζάκια διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα με τον οποίο ρυθμίζεται η μεταφορά του θερμαινόμενου αέρα.


Όλα τα τζάκια που διαθέτει η Εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι ενεργειακά και πιστοποιημένα άρα και φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος, η Εταιρεία μας έχει στη διάθεση σας μια τεράστια γκάμα προϊόντων καθώς και κατάλληλα καταταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό το οποίο είναι στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καταλληλότερο ενεργειακό τζάκι, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.


Για να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των προϊόντων πατήστε πάνω στο όνομα της εστίας που σας ενδιαφέρει: 

- TEKNO 1

- TEKNO 2

- TEKNO 3


Για περισσότερες πληροφορίες η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. βρίσκεται πάντα δίπλα σας. 

email: delis_sa@hotmail.gr
τηλ.: 694 6211 061
σταθερό:2710 222071

paypal