PLUS Forte - Status - Titano: Η ποιότητα στο τζάκι σας

PLUS Forte - Status - Titano: Η ποιότητα στο τζάκι σας

Γράφτηκε από: Delis s.a. Δημοσιεύθηκε: Αερόθερμα Ημερομηνία: 2016-11-04 Το διάβασαν: 5711 Σχόλια: 0

Η Εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., επίσημος συνεργάτης της EdilKamin, σας προτείνει 3 αξιόλογες εστίες της πολυμορφικής σειράς PLUS.

Τρείς διαφορετικές σειρές αερόθερμων εστιών έχει να σας παρουσιάσει η Εταιρεία EdilKamin από τη σειρά της “Αερόθερμα Τζάκια Ξύλου”. Πρόκειται για τα προϊόντα: TEKNO (1,2,3), PLUS (Forte, Status, Titano) και Windo (2 & 3 όψεων). Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με την παρουσίαση λεπτομερειών για τη σειρά PLUS.


Θέλετε να τοποθετήσετε τζάκι στο σπίτι σας και ψάχνετε για μια εγγυημένα ανώτερης ποιότητας λύση; Η Εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., ως επίσημος συνεργάτης της EdilKamin, σας προοτείνει 3 αξιόλογες εστίες της πολυμορφικής σειράς PLUS.



Γιατι να επιλέξω PLUS;

Οι παρακάτω προτάσεις της εταιρείας ΔΕΛΗΣ Α.Ε και του άψογα καταρτισμένου προσωπικού της, αφορούν ενεργειακές και πιστοποιημένες αερόθερμες εστίες - τζάκια. Οι αερόθερμες πολυμορφικές εστίες PLUS αποτελούν μια σπουδαία επιλογή καθώς συνδυάζουν ποιότητα, μικρή κατανάλωση ξύλου και εγγυημένα μεγάλη απόδοση θερμότητας, εκμεταλλευόμενες τον τριτογενή αέρα καύσης. Το εσωτερικό των εστιών PLUS αποτελείται εξ’ολοκλήρου από ένθετα μαντέμια και από ατσάλινο σκελετό.
Διαθέτει ψηφιακό ηλεκτρονικό πίνακα με τον οποίο ρυθμίζεται το βεντιλατέρ σε αυτόματο ή χειροκίνητο. Το αθόρυβο βεντιλατέρ που διαθέτει είναι 800m3 και συμβάλει καθοριστικά στη μεταφορά του θερμού αέρα προς τους παρακείμενους χώρους.
Μια καινοτομία της PLUS είναι πως αποτελούνται από ενιαία τζάμια τα οποία εξωτερικά, στις άκρες, καλύπτονται από μεταξοτυπία. Επιπρόσθετα, διαθέτει καμινάδα Φ250, 4 εξόδους θερμού αέρα και επιπλέον σύστημα σφράγισης της πόρτας η οποία είναι ανοιγόμενη και συρόμενη.


Τα πολυμορφικά μοντέλα PLUS παρουσιάζονται σε 3 διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τη θέση που θέλετε να τα τοποθετήσετε στο χώρο σας:


  • Forte PLUS - η ίσια εστία: Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε ευθεία θέση ή και σε διαγώνια.
  • Status PLUS - η πρισματική εστία: Η συγκεκριμένη εστία με το πρισματικό, κεραμικό, ενιαίο τζάμι, προσφέρει καταπληκτική θέα της φωτιάς και υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί στο κέντρο ή και σε γωνία.
  • Titano PLUS - η γωνιακή εστία: Το απόλυτο γωνιακό τζάκι 90 μοιρών προσφέρει απεριόριστη θέα της φωτιάς λόγω των δυο όψεων του ενιαίου κεραμικού τζαμιού. Είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε γωνία δεξιά ή αριστερά.


Επισημαίνοντας τα κύρια χαρακτηριστικά των εστιών PLUS:


Forte PLUS: Πρόκειται για μια κλειστή εστία από σκούρο γκρι ατσάλι. Διαθέτει συρόμενη πόρτα με ενιαίο, επίπεδο, κεραμικό τζάμι και το προφίλ της πόρτα είναι σε χρώμα σκούρο γκρι. Διαθέτει 4 εξόδους προώθησης του ζεστού αέρα και σύστημα δευτερεύουσας καύσης.


Status PLUS: Κι εδώ γίνεται λόγος για κλειστή εστία από σκούρο γκρι ατσάλι. Υπάρχουν 4 έξοδοι για την προώθηση του θερμού αέρα και σύστημα δευτερεύουσας καύσης.
Διαθέτει πρισματική, μονοκόμματη πόρτα σε δύο τύπους: α) σε γκρI ατσάλι με χερούλι επενδυμένο με λάστιχο και β) σε inox ατσάλι σατινέ με χερούλι επενδυμένο με λάστιχο.

Titano PLUS: Η εστία είναι από σκούρο γκρι ατσάλι. Διαθέτει μαύρη συρόμενη πόρτα δύο όψεων αποτελούμενη από ένα ενιαίο κεραμικό τζάμι, δεξί ή αριστερό. Υπάρχει σύστημα δευτερεύουσας καύσης και 4 έξοδοι για τ η προώθηση του θερμού αέρα


Η σειρά PLUS είναι το απόλυτο ενεργειακό αερόθερμο τζάκι που θα ζεστάνει το σπίτι σας με άνεση και χαμηλή κατανάλωση


*Όλες οι αερόθερμες εστίες ξύλου PLUS διαθέτουν 2 μοντέλα για τη κυκλοφορία του θερμού αέρα:
(V) = με βεντιλατέρ

(N) = με φυσικό ελκυσμό


Ακολουθεί πίνακας παρουσίασης 3 τύπων PLUS


Προϊόν

Forte PLUS

Status PLUS

Titano PLUS

Εικόνα




Διαστάσεις (cm)

98Π x 60Β x 160Υ

95Π x 60Β x 160Υ

96Π x 60Β x 160Υ

Ωφέλιμη Ισχύς (ξύλα) (kW)

7/18 (min/max)

5/15 (min/max)

(N) 5/18 (min/max) - (V) 5/18,5 (min/max)

Απόδοση (ξύλα) (%)

72,7

72

72,7

Κατανάλωση (ξύλα) (kg/h)

2,1/6 (min/max)

1,6/5 (min/max)

1,6/6 (min/max)

Διαστάσεις στομίου εστίας (Π x Β x Υ) (cm)

64 x 46 x 38

74 x 45 x 49

75 x 45 x 38

Διατομή αγωγού έξοδος καπνού (cm)

25

25

25

Διατομή αγωγού παροχής αέρα (cm)

20

20

20

Συνολικό βάρος (kg)

(N) 298/305 - (V) 300/310

(N) 271 - (V) 278

(N) 293 - (V) 303

Θερμαινόμενος όγκος (m3)

(N) 470 - (V) 495

(N) 380 - (V) 390

(N) 470 - (V) 480


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προϊόντα, πατήστε πάνω στο όνομα της εστίας που σας ενδιαφέρει:


Για περισσότερες πληροφορίες, η Εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε., και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
e-mail: delis_sa@hotmail.gr
Κινητό: 694 6211 061
Σταθερό: 2710 - 222071



paypal