Τζάμια EdilKamin: Ένας συνοπτικός οδηγός

Τζάμια EdilKamin: Ένας συνοπτικός οδηγός

Γράφτηκε από: Delis s.a. Δημοσιεύθηκε: Χρήσιμες Συμβουλές Ημερομηνία: 2023-11-29 Το διάβασαν: 564 Σχόλια: 0

Ένας συνοπτικός οδηγός για τα τζάμια EdilKamin. Δείτε εδώ τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την αντικατάσταση του τζαμιού σας

Εδώ θα αναλύσουμε τα τζάμια EdilKamin. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιάσουμε έναν συνοπτικό οδηγό που θα εξηγεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.
Επίσης πάνω σε αυτό το θέμα θα μιλήσουμε και για την σωστή αντικατάσταση ενός τζαμιού EdilKamin. Τέλος θα αναφέρουμε και τις διαφορές που έχουν τα τζάμια της EdilKamin με τα απλά τζάμια του εμπορίου καθώς και που μπορείτε να απευθυνθείτε για την καλύτερη αντικατάσταση του τζαμιού σας.

Χαρακτηριστικά που κάνουν τα τζάμια EdilKamin να ξεχωρίζουν

Αρχικά τα συγκεκριμένα τζάμια διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους αλλά και τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους. Η ποιότητα κατασκευής τους έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Φυσικά για να επιτευχθεί η μακροζωία τους πρέπει να τηρηθούν κάποιοι βασικοί παράγοντες και γενικότερα να υπάρχει μια συνολικά σωστή αντικατάσταση-τοποθέτηση. Για να είναι σωστή η τοποθέτηση θα πρέπει να απευθύνεστε μόνο στα πιστοποιημένα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης "Κ.Τ.Υ." EdilKamin.
Επίσης με την επιλογή να απευθυνθείτε στα επίσημο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης EdilKamin, θα έχουμε και after-sale support (υποστήριξη πελάτη μετά την αγορά και τοποθέτηση του προϊόντος).

Γωνιακό Τζάμι Τζακιού Windo 2 EdilKamin

Τοποθέτηση τζαμιού EdilKamin

Η τοποθέτηση έχει την μεγαλύτερη σημασία στο αν ένα τζάμι τζακιού EdilKamin θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής όπως προβλέπεται ή όχι.
Σε περίπτωση που δεν γίνει η αντικατάσταση-τοποθέτηση κατά τα προβλεπόμενα η πρόωρη βλάβη του τζαμιού είναι αναπόφευκτη.
Πάμε παρακάτω να δούμε όμως βασικά κομμάτια μιας τέτοιας αντικατάστασης-τοποθέτησης:

  • Αρχικά κατά τις περισσότερες περιπτώσεις η πόρτα του τζακιού πρέπει να αφαιρεθεί για να γίνει η αντικατάσταση του τζαμιού. Η ίδια η πόρτα συνήθως χρειάζεται ένα γενικότερο service. Η δυσκολία αυτής της διαδικασίας ποικίλλει ανάλογα την κατασκευή και την κατάσταση της πόρτας. 
  • Για την αντικατάσταση επίσης χρειάζεται να τοποθετηθούν ειδικά υαλοκόρδονα (της EdilKamin) σε σχήμα ίσιο ή σε σχήμα Π ανάμεσα στο τζάμι και στον σκελετό του τζακιού. Μεγάλη προσοχή δίνουμε στο να είναι τα γνήσια κορδόνια EdilKamin που χρειάζονται. Αυτό γίνεται για να μην υπάρχει επαφή ανάμεσα σε τζάμι και τον σκελετό του τζακιού αλλά και για την καλύτερη στεγανοποίηση, Αν δεν γίνει η σωστή εφαρμογή του υαλοκόρδονου και το τζάμι ακουμπάει στον σκελετό, με τις συστολές και διαστολές του σκελετού λόγω των θερμοκρασιών το άκαμπτο τζάμι είναι πολύ πιθανό να ραγίσει-σπάσει. Δηλαδή σημαντικό είναι να διευκρινίσουμε πως το μέταλλο του σκελετού μπορεί και κάμπτεται από συστολή και διαστολή ενώ το τζάμι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.
  • Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση τζαμιού πρέπει να λυθεί εντελώς η ίδια η πόρτα. Συνήθως αυτό είναι μια διαδικασία μεγάλη σε χρονική διάρκεια που όποιος την εκτελεί πρέπει να διαθέτει τεχνογνωσία, λεπτομέρεια και σχολαστικότητα. Γενικότερα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην σπάσει το καινούριο τζάμι που αντικαθιστούμε.
  • Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στο λύσιμο των βιδών της πόρτας. Οι βίδες αυτές από τις πιέσεις που δέχονται από τις συστολές-διαστολές λόγω των αλλαγών θερμοκρασίας και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας είναι δύσκολες στο να αφαιρεθούν. Οι οποίες πολλές φορές έχουν "κολλήσει" και έχουν γίνει ένα με το μεταλλικό σκελετό. Για αυτό χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις κατά την αφαίρεση τους. όπως και για για το βίδωμα τους κατά το δέσιμο της πόρτας.
  • Συνήθως μαζί με την αλλαγή του τζαμιού πραγματοποιείται και αλλαγή του κορδονιού της πόρτας.

Αυτά σε γενικές γραμμές είναι τα βασικότερα σημεία της αλλαγής του τζαμιού. Φυσικά δεν χρειάζεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς το τζάμι για να γίνει η αλλαγή του. Πολλαπλές μικρότερες φθορές (π.χ. γρατζουνιές, μόνιμα σημάδια) μπορούν να το καταστήσουν άξιο αντικατάστασης ανάλογα τα στάνταρ του καθενός. Ο μέσος όρος της αντικατάστασης ενός τζαμιού είναι γύρω στις 3-5 ώρες καθώς είναι μια περίπλοκη διαδικασία.

Τζάμι EdilKamin
Τζάμι EdilKamin που χρήζει αντικατάστασης

Ποιότητα κατασκευής του τζαμιού

Τα τζάμια EdilKamin διαθέτουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Χαρακτηριστικά κατασκευάζονται μόνο σε δύο εργοστάσια στον κόσμο, το ένα στη Γερμανία και το άλλο στην Ιαπωνία. Και οι δύο αυτές χώρες διαθέτουν βιομηχανικές μονάδες με ασύγκριτη ποιότητα παραγωγής.
Ειδική αναφορά χρειάζεται να γίνει στα γωνιακά και πρισματικά (πολυμορφικά) τζάμια. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορεί κάποιος να βρει τζάμια γωνιακά όπως της EdilKamin που να είναι του εμπορίου. Στα ακριβότερα μοντέλα τα πολυμορφικά τζάμια της EdilKamin είναι μια ενιαία κατασκευή, δηλαδή δεν αποτελούνται από 2 ή και 3 κομμάτια (ανάλογα τον αριθμό των γωνιών) αλλά είναι ένα συμπαγές κομμάτι.
Αυτό κάνει την παραγωγή τους μια περίπλοκη διαδικασία που δεν μπορούν να την μιμηθούν οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα τζάμια του εμπορίου. Αυτό ενισχύει την μοναδικότητα τους αλλά και την αντοχή τους.
Η αισθητική των τζαμιών είναι υψηλή λόγω της μεταξοτυπίας που διαθέτουν. Η μεταξοτυπία πέρα του αισθητικού κομματιού βοηθάει και στο να καλύπτει τον ψυχρό σκελετό του τζακιού.
Η συνολική ποιότητα της κατασκευής τους εγγυάται μέγιστη αντοχή στις θερμοκρασίες.

Τρίφατσο Τζάμι Τζακιού EdilKamin
Τρίφατσο Τζάμι Τζακιού Tekno 3 EdilKamin

Η διαφορά των τζαμιών EdilKamin με τα τζάμια του εμπορίου

Τα τζάμια του εμπορίου σε πολλούς φαντάζουν η ιδανική λύση.
Τζάμι τζακιού με χαμηλότερη τιμή από το τζάμι Edilkamin! Δεν θα μπορούσε αυτός ο τρόπος σκέψης όμως να ήταν πιο μακριά από την πραγματικότητα.

Στην πραγματικότητα ένα τζάμι του εμπορίου έχει πολύ χειρότερη ποιότητα κατασκευής και όχι σύμφωνη με τα πρότυπα της εταιρείας κατασκευής του τζακιού. Αυτό κατ'επέκταση οδηγεί στο να έχει το τζάμι του εμπορίου χαμηλότερες αντοχές και άρα χαμηλότερο μέσο όρο ζωής. Επίσης ένα τζάμι του εμπορίου προσφέρει χειρότερη στεγανοποίηση από ένα γνήσιο τζάμι EdilKamin. Αυτό ισχύει καθώς το τζάμι EdilKamin εφαρμόζει τέλεια στην πόρτα του τζακιού και στεγανοποιεί απόλυτα (με το κατάλληλο κορδόνι EdilKamin) εν αντιθέσει με το τζάμι του εμπορίου.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως πέρα από την σαφώς ανώτερη ποιότητα των γνησίων τζαμιών EdilKamin πολύ ανώτερο είναι και το customer service ενός Κ.Τ.Υ.

Για την καλύτερη προμήθευση και αντικατάσταση του τζαμιού για το EdilKamin τζάκι σας δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την ΔΕΛΗΣ ΑΕ!

DELIS WEB

Προσφέρουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης και φυσικά προμήθεια όλων των ειδών EdilKamin στις καλύτερες τιμές.
Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 217 000 9300 , 694 6211 061

Email: delistzakia@gmail.com

Site: edilkaminhellas.gr

paypal