Τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin σε ζήτηση

Τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin σε ζήτηση

Γράφτηκε από: Delis s.a. Δημοσιεύθηκε: Ημερομηνία: 2023-12-27 Το διάβασαν: 675 Σχόλια: 0


Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια αναφορά για τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin που ζητάνε οι πελάτες μας. Η ανάγκη προμήθειας του κάθε ανταλλακτικού ποικίλλει από περίπτωση σε περίπτωση. Αυτό ισχύει και για τις ανάγκες εργασίας που μπορούν να προκύψουν για κάθε ενεργειακό μέσο καύσης (τζάκι, κασέτα, σόμπα, καλοριφέρ). Παρακάτω θα παρουσιάσουμε συνοπτικά τις συνηθέστερες περιπτώσεις ανταλλακτικών EdilKamin.

Τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin :Σχάρες

Οι σχάρες είναι ένα πολύ συνηθισμένο ανταλλακτικό που χρήζει αντικατάστασης. Αυτό ισχύει καθώς είναι ένα μέρος του τζακιού που δέχεται αρκετέ φθορές αλλά ευτυχώς είναι πολύ εύκολο στην αντικατάσταση. Οι φθορές προκύπτουν από τις αλλαγές της θερμοκρασίας που επιδέχονται, από τα χτυπήματα κατά την τροφοδοσία των ξύλων αλλά και από πτώση των ξύλων κατά την καύση τους.


Που διαφέρουν όμως οι σχάρες της EdilKamin από τις σχάρες του εμπορίου?


Η διαφορά των σχαρών EdilKamin σε σχέση με τις σχάρες του εμπορίου έχει να κάνει περισσότερο με την ποιότητα της κατασκευής τους.
Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό λόγω των πολύ ποιοτικών υλικών κατασκευής τους και την κατασκευή τους ακριβώς στα κατάλληλα μέτρα.Με την κατασκευή ακριβώς στα μέτρα που χρειάζονται από το κάθε μέσο EdilKamin διασφαλίζουμε την ακριβής εφαρμογή της σχάρας, έτσι επιτυγχάνεται η πλήρη ακινησία της καθώς δεν έχει περιθώρια να κινηθεί (να παίξει).

Οι διαστάσεις τους και το σχήμα τους ποικίλλουν ανάλογα με το μέσο στο οποίο τοποθετούνται. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα σχαρών EdilKamin.
Φυσικά για την καλύτερη και εγγυημένη προμήθεια γνήσιων σχαρών EdilKamin απευθύνεστε σε πιστοποιημένους αντιπρόσωπους EdilKamin.

Τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin: Κορδόνια

Τα κορδόνια είναι ίσως το ανταλλακτικό που χρειάζεται την συχνότερη αλλαγή. Πολλές φορές πάει πακέτο με την αλλαγή του τζαμιού και το service πόρτας του τζακιού μας. Περισσότερα για τα τζάμια EdilKamin μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: Τζάμια EdilKamin: Ένας συνοπτικός οδηγός

Φυσικά για την καλύτερη και εγγυημένη προμήθεια γνήσιων κορδονιών EdilKamin απευθύνεστε σε πιστοποιημένους αντιπρόσωπους EdilKamin. Για την αλλαγή των κορδονιών του τζακιού σας μπορείτε να απευθυνθείτε επίσης στους ίδιους πιστοποιημένους αντιπρόσωπους.

Κορδόνι-EdilKaminΚορδόνια EdilKamin: Κατασκευασμένα με ασύγκριτη ποιότητα
  1. Τα κορδόνια της EdilKamin ξεχωρίζουν σε σχέση με τα απλά κορδόνια του εμπορίου για πάνω από έναν λόγους:
  2. Είναι κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας που διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
  3. Διαθέτουν ειδική πλέξη που τα καθιστά μακροβιότερα σε σχέση με τα απλά κορδόνια του εμπορίου.
  4. Προσφέρουν κατά πολύ υψηλότερη στεγανοποίηση έναντι των κορδονιών του εμπορίου, λόγω της ποιότητας κατασκευής τους αλλά και λόγω της τέλειας εφαρμογής τους στην πόρτα του τζακιού.
  5. Αποτρέπουν κατά το μέγιστο βαθμό την διαρροή των καπναερίων εξωτερικά της εστίας.

Τάμπερ EdilKamin

Τα Τάμπερ EdilKamin διασφαλίζουν την άψογη λειτουργία του τζακιού μας. Συγκεκριμένα ο ρόλος του είναι να ρυθμίζει την ένταση της φωτιάς. Αυτό πραγματοποιείται καθώς ανάλογα με το άνοιγμα του τάμπερ ρυθμίζουμε και τον αέρα που περνάει στον χώρο καύσης. Προφανώς με την παροχή περισσότερου οξυγόνου έχουμε και περισσότερη ένταση στην φωτιά, με λιγότερο οξυγόνο έχουμε και λιγότερη ένταση στην φωτιά.
Επίσης βοηθά στην απομάκρυνση του καπνού από την καπνοδόχο στο εξωτερικό περιβάλλον. Η κακή και μη αποτελεσματική απομάκρυνση του καπνού παράγει περισσότερη αιθάλη που κατακάθεται στα τοιχώματα της καπνοδόχου. Αυτό προφανώς καθιστά τον καθαρισμό καμινάδας αναγκαίο πολύ πιο συχνά.
Τέλος με το σβήσιμο της φωτιάς η κλειστότητα που προσφέρει το τάμπερ κρατάει την θερμότητα στον χώρο, φυσικά πρέπει να προσέχουμε πριν κλείσουμε το τάμπερ πως η φωτιά έχει σβήσει πλήρως.
Λόγω της σημαντικότητας τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin.
Παρακάτω αναλύουμε τα δυνατά σημεία των τάμπερ EdilKamin:

  • Κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας (Μαντέμι, κεραμικά υλικά)
  • Υψηλή ακρίβεια στην κατασκευή τους που επιτρέπει τέλεια εφαρμογή και άρα υψηλή σταθερότητα.
  • Μεγάλη ακρίβεια στην ρύθμιση του καπνού και τον αέρα που τροφοδοτείται στον χώρο καύσης.
  • Απόλυτη κλειστότητα και στεγανοποίηση όταν το κλείνουμε.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους.

Για την καλύτερη προμήθεια και τοποθέτηση γνήσιων τάμπερ EdilKamin απευθυνθείτε σε πιστοποιημένους αντιπρόσωπους EdilKamin.

Το συμπέρασμα για τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin

Το καλύτερο που μπορείτε να πράξετε για τα συνηθέστερα ανταλλακτικά EdilKamin είναι να εμπιστευτείτε την προμήθευση και την τοποθέτηση τους σε πιστοποιημένους αντιπρόσωπους-service EdilKamin. Μόνο έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε πως αποκτάτε το ανταλλακτικό που όντως χρειάζεστε με τον καλύτερο τρόπο.

DELIS WEB

Από την ΔΕΛΗΣ Α.Ε., πιστοποιημένος αντιπρόσωπος-Service EdilKamin μπορείτε να προμηθευτείτε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές!

Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες τοποθέτησης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 217 000 9300 , 694 6211 061

paypal